Ajankohtaista

Vesikaivon porausta saaressa

Vesikaivon poraus onnistuu myös saaritonteilla. Tällä viikolla on porattu vesikaivoja loma-asunnoilla Päijänteen syleilyssä. Suomen toiseksi suurimman järven selän ylitse porauskalusto on kulkenut lautan avulla. Mökkeilijöiden ei tarvitse rahdata juomavettä vesireittejä pitkin tai pelätä heittävänsä saunankiukaalle sinilevää, kun pihassa on oma porakaivo!

Porauskalenterissa vapaita porausaikoja ennen uuden lämmityskauden alkua!

Lisääntyneen kapasiteetin ansiosta porauskalenterissamme on vapaita porausaikoja vielä ennen uuden lämmityskauden alkua. Ota yhteyttä niin varataan teille sopiva ajankohta poraukselle! p. +358504390923 tai p. +358400493371 tai info@kaivonporaus.fi

Talviporaus

Kylmä ilma, jäinen maa ja lumi eivät ole esteitä kaivon poraukselle tai vaakavetojen teolle. Vasta kahdenkymmenen asteen paikkeilla pakkanen on hidaste poraustyölle, sillä koneiden tekniikka sekä hydrauliikka toimivat sujuvammin lämpimimmissä oloissa. Talviporaus minimoi porauksen jäljet pihassa. Kumiteloilla kulkevat poravaunumme eivät sulaakaan alustaa vahingoita, mutta jäinen maakerros kestää vielä paremmin porakoneen painoa. Maastokelpoiset poravaunut pääsevät suurimmasta lumesta puhdistettua väylää pitkin porauspaikalle. Lämpömatoilla sulatetaan vaakaputkien kaivuualue. Energiakaivon työstäminen onnistuu kaikkina vuodenaikoina. Talviporaus voi jopa aiheuttaa vähemmän haittaa kuin porakaivon teko kesällä.

Kaivonporaus Olympian kotisivut

Tervetuloa uudistetuille kotisivuillemme! Sivut toimivat mukavasti myös mobiililaitteilla. Tule tutustumaan kaivonporauksen kiehtovaan maailmaan. UUTTA! Täytä monipuolinen tarjouspyyntö kätevästi netissä. Terveisin Kaivonporaus Olympian väki.